Translation missing: nb.homepage.onboarding.no_content

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Kjøp ved til norsk standard? dette må du se etter!

Dette må du se etter når du skal kjøpe ved  

Å kjøpe ved er både hyggelig for stemningen, men også godt for miljøet. Å få varme gjennom å fyre ved, i motsetning til gjennom strømforbruk, er en god måte å kutte ned på vårt høye Co2-forbruk. I tillegg vil det også spare deg for penger.

Når du kjøper ved er det noen ting du bør være klar over, som blant annet hvor mye fuktinnhold veden bør inneholde og hvordan du beregner prisen.

I denne artikkelen kan du lære mer om vedhandel. Dersom du ønsker å kjøpe ved av god kvalitet levert rett til deg, kan du klikke her.

Hvor skal man bestille fra?

Det finnes mange aktører i dag som tilbyr ved. Det du først og fremst må finne ut av er om ved-distributøren selger ved til din lokasjon. Bor du for eksempel i Oslo, må du være sikker på at bedriften sender veden til din adresse. Husk at det er noen selskaper som ikke leverer i visse områder på grunn av  bomstasjoner o.l.

For det andre bør du finne bedrifter som selger sin bjørkeved i kilopris, og ikke i liter-sekk. Det er mange bedrifter som selger ved i sekk, men dette er en svært dårlig beregning på pris.

Dersom du ønsker å bestille fra oss kan du klikke på linken her. Vi selger bjørkeved med fuktighet under 20%. Du kan derfor være sikker på at våre veder følger norsk standard. Vi leverer bjørkeved over hele Norge, inkludert Oslo og omegn.

Norsk standard

Ifølge norsk standard skal ikke veden inneholde mer enn 20% fuktinnhold. En sekk på 40 liter skal ut fra norsk standard bestå av 15 kg ved.

Dessverre er det noen selskaper som selger ved i liters sekker, som i tilfeller har en fuktinnhold som er mer enn dette nivået. Derfor anbefaler vi at du kjøper ved i kilo i stedet for gjennom kilosekker. På den måten er du sikker på at du kjøper ved for rett pris.

vedboksen

Vi selger 7-kilos ved til kun 59 kr per boks. Vi kan forsikre deg om at vår ved består norsk standard. Vi leverer til hele Norge, enten du befinner deg i Oslo, Kristiansand, Fredrikstad eller Stavanger. 

Få tørr bjørkeved rett hjem

Å kjøpe ved kan være en vanskelig affære - det krever plass, det er tungt og ikke minst, det tar tid. Gjennom Vedboksen kan du bestille vårt ved rett til din dør. På den måten slipper du all å tenke på alt annet.

Veden vår bestilles i 7-kilos bokser. Det er flere gode grunner til at vi har valgt å begrense boksene til 7 kilo:

  • Vekten er mer presis
  • De er enkle å bære
  • Boksene passer til alle boliger, uansett størrelse.

5 gode grunner til å bestille ved fra Vedboksen

Uten om at vår bjørkeved består av høy kvalitet, er tørr og er innenfor den norske standarden, er det flere gode grunner til at du bør kjøpe ved fra Vedboksen:

  • Miljøvennlig pakning:Veden er pakket inn miljøvennlig. Den kan også brukes til å få fyr på veden dersom dette ønskes.
  • Praktisk boks:Med vår boks slipper du all støv og lort som følger med vedsekker
  • Enkel lagring:Veden er i en kompakt og liten boks, som gjør at den enkelt kan bli plassert overalt, enten det er i leiligheten, garasjen eller boden
  • Levert på døren:Vi leverer vår bjørkeved rett på din dør. På den måten slipper du alt stresset med å bære og handle veden selv. Vi leverer over hele Norge, inkludert Oslo
  • Lett å bære: Boksen er enkelt å bare og har gode håndtak.

Bestill ved her!

Search