Translation missing: nb.homepage.onboarding.no_content

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Kjøpe tørr bjørkeved? Slik bestiller du rett til din dør!

Kjøp bjørkeved - bestill rett til døren!

På kalde dager er det deilig å kjenne varmen bre seg i huset når man tenner på veden i peisen. Spesielt under dagens omstendigheter, i forhold til pandemien, er det mer behagelig å bestille sin ved rett hjem.

Når du bestiller ved er det viktig at du er sikker på at du mottar ved av god kvalitet, som er tørr og lett å tenne.

Dersom du ønsker å bestille ved levert hjem til deg, kan du klikke på linken her. Gjennom Vedboksen kan du være sikker på at du mottar bjørkeved som er billig og av høy kvalitet. Vi leverer norsk ved over hele Norge. 

Vedhandel: Kjøp ved til kilopris, ikke volum

Å kjøpe ved virker kanskje som den enkleste oppgaven i verden, men det er mange kunder som blir lurt ved å se på volumprisen. Det er mange som tar feil av mengder, og det er stor forskjell på liter og vekt når du skal handle. Vi anbefaler at du ser etter norsk bjørkeved ut fra kilo, ettersom dette er mer presist.

Literpris gir usikkerhet

Som du sikkert har sett i butikken kommer ved i ulike pakker - småsekk, 40 liter, paller osv. Skal du for eksempel kjøpe en 40 liter sekk, er det viktig å tungen rett i munn. Tester som har blitt utført rundt om Oslo og Norge har funnet 40l sekker som veier helt ned i 11 kg. 

Fuktinnhold skal være under 20%

Dette betyr mest sannsynlig at veden har en fuktighet på over 20%. En 40l sekk skal, ut fra norsk standard, har en vekt på 15 kg. Du kan finne det ut ved å veie per sekk, men få har vel med en vekt når de går til butikken for å kjøpe ved?

Dette gjør det litt vanskelig å kjøpe ved per sekk. For å forsikre at man ikke blir lurt i forhold til volum, er det mer sikkert å kjøpe ut fra vekt og ikke liter. Når du kjøper norsk ved hos oss er du sikker på at du får levert en boks på 7 kilo med ved med fuktinnhold under 20%.

kjøp tørr bjørkeved

Billig bjørkeved med miljøvennlig innpakning

Å fyre med ved er den mest miljøvennlige måten du kan varme opp din bolig på. Vår ved er tørr, som gjør at du også slipper å fyre opp miljøskadelige produkter for å få fyr. Derfor kan du fyre ved med god samvittighet, ettersom det er både miljøvennlig og det gir en koselig stemning, spesielt i vintertiden.

Få ved levert hjem

Gjennom Vedboksen selger vi kun tørr bjørkeved i bokser. Én boks koster kun 89 kroner. Når du bestiller én eller flere bokser vil du motta:

 • Boks(er) med bjørkeved på cirka 7 kilo
 • Boks i stedet for vedsekk, som betyr mindre støv og lort
 • Boksene er enkle å bære
 • Innpakningen er miljøvennlig
 • Veden blir levert rett på døren

Når du bestiller ved gjennom oss vil pakken leveres innen 7 dager. Vi kunne ha fremskyndet leveransen, men vi ønsker en logistikk hvor vi kan levere til så mange innen et område på samme tidspunkt. På den måten reduserer vi antall kjøreturer, som drar ned Co2-forbruket.

Få ved levert

Ønsker du å bestille ved fra oss? Klikk her for å kjøpe ved. Vi leverer ved over hele Norge, inkludert Oslo. Våre priser ligger på 89 kr per boks. 

Vi leverer over hele Norge - kontakt oss nå

Vi i Vedboksen selger ved over hele Norge. Ved å bestille gjennom oss kan du være sikker på at du får kjapp levering - du slipper tenke på henting. Vi har alltid masse kvalitetsved liggende på lager, så du velger selv hvor mange 7-kilos bokser du ønsker å bestille.

Vi leverer i Oslo og omegn

Ønsker du å kjøpe ved Oslo? Vår største brukerbase er i Oslo og omegn, men vi leverer selvsagt over hele landet, som nettopp nevnt. Du kan trykke her for å få våre ved direkte til deg. Pris per boks ligger på kun 89 kroner, og du velger selv hvor mange du ønsker å bestille.

Perfekt på hytta

Våre vedbokser er ypperlig når det kommer til å ha med seg på hytte, ettersom vedboksene er enkle å bære, de tar lite plass, samtidig som de blir levert i bokser som betyr mindre støv og lort. 

Ifølge Statistisk Sentralbyrå har norske hytter som bygges i dag en gjennomsnittlig størrelse på 96 kvadratmeter, i motsetning til 62 kvadratmeter i 1983. Ofte deles en hytte på en hel familie, og da er det viktig å benytte alle kvadratmeterne man har tilgjengelig. 

Ved på hytta

Mye bagasje? Vi bringer veden for deg

Hytteturer betyr ofte fullastede bilde med både barn og bagasje. Derfor kan det være vrient å få med seg all veden i bilen. I stedet for å kjøre to turer, eller å kjøpe ved fra den nærmeste selgeren, kan du bestille ved som fraktes helt inn hytta. Vi i Vedboksen frakter vår ved uansett hvor du befinner deg. På den måten kan du være sikker på at du mottar ved av god kvalitet, uansett hvor du befinner deg. .

6 gode tips for kjøp av bjørkeved

 • Kjøp tørr ved i kilo- På den måten regner du bedre ut prisen
 • Forsikre deg om fuktinnholdet- Bjørkeved skal ikke ha en fuktinnhold som overstiger 20%
 • Ikke la deg lure av literpriser- Det er vanskelig å beregne per sekk og fuktinnholdet kan gjøre at kiloprisen variere voldsomt
 • Tenk praktisk- Våre bokser er enkle å bære og passer godt inn i mindre boliger. 
 • Norsk ved har høy kvalitet- Ved som blir hogget i Norge er som regel tørr og har lavt fuktinnhold
 • Få bjørkeved levert på døra - slipp transport, og eventuelt å låne tilhenger

Klikk her for å bestille ved nå!

Search