Translation missing: nb.homepage.onboarding.no_content

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Om oss

Vedboksen ble startet opp av to brødre som brenner for gode og miljøvennlige løsninger for vedlevering. Vi holder til i Råde, og leverer bjørkeved av topp kvalite over store deler av Østlandet.

Hos oss får du levert ovnstørket kvalitetsved av bjørk som reduserer sot i ovn og pipe. Vi leverer vår kvalitetsved i nyttige, miljøvennlig pappesker. Sammenlignet med nettingen ved tradisjonelt transporteres i, er vedbokser et langt mer praktisk og renslig alternativ. Vedkubbene lagres i nyttige esker som sørger for at skitt og lort ikke sprer seg, i motsetning til de tradisjonelle vedsekkene

Vedboksen gjør det mulig for deg å slippe styret med vedhandel, ved å integrere hjemlevering i bestillingen din. Du trenger ikke lenger å kjøpe veden din på butikk, transportere den hjem og lagre den, før du må ta frem feiekosten for å rydde opp i rotet vedsekkene har skapt - her får du en enklere løsning som garanterer deg vedkubber av den beste kvaliteten, levert rett hjem til døren din.

Ved bruk av Vedboksen, får du en bedre og enklere måte å bestille ved på. Både bestillingen og leveringen er enkel - du trenger kun å legge inn bestillingen din på nettsiden vår, og så leverer vi veden din raskt til døren din.

Search